Salons en zetels voor ieders budget

Voor een salon bij Meubelen De Sutter zit u goed! Na een dag van hard werken, wilt u weleens gezellig luieren, wat televisie kijken of een goed boek lezen. Een salon of zitmeubel dat bij u past is dan ook geen overbodige luxe. Stof of leder, met of zonder relaxen, hoeksalon of driezit/tweezit, met longchair of terminal, optie slaapbank of poef…
Bij Meubelen De Sutter zit u goed! Samen kunnen we het bankstel samenstellen volgens uw ruimte en uw budget.

Bij Meubelen De Sutter houden we van kwaliteit, duurzaamheid, Belgisch en dit allemaal in combinatie met mooie ontwerpen. We dragen de Belgische zetelfabrikanten hoog in het vaandel, Demuynck en Mecam zijn producten die we met plezier verkopen.

Van deze zetels kunt u jarenlang intens genieten. We maken graag voor u een afspraak in de fabriek waar u de vellen leder met eigen ogen kan aanschouwen en het zitcomfort van alle modellen kan uitproberen. U kunt voelen, ruiken en testen, tot u de juiste zitbank gevonden hebt. Kom langs bij Meubelen De Sutter, wij helpen u graag verder.

Uiteraard hebben we ook nog andere leveranciers die in een ander segment de beste prijs/kwaliteit salons aanbieden. Ontelbare mogelijkheden in opstellingen en leder- en stoffenkeuze.

Rom is hier onze belangrijkste leverancier. Hij behoort tot de top van het budgetvriendelijke, moderne zitmeubel. Zij maken zelfs uw salon op maat, ja, u leest het goed: op maat! Bij Meubelen De Sutter staat deze salon in de toonzaal, breng uw afmetingen mee en we maken voor u vrijblijvend een prijsofferte.

Kubistisch tijdloos, klassiek, modern rechtlijnig, zachte ronde vormen, modulair, compact… .
U kunt het niet bedenken of het is wel bij ons te vinden. Ziet u het niet onmiddellijk staan in de toonzaal, vraag dan vrijblijvend info!

We verzorgen voor u bovendien een vlekkeloze levering door ervaren personeel!

Wilt u graag meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.


  • Frederik V
    03-05-2017 16:09
    Uitstekende service
  • dwayne d.
    05-11-2015 11:09
    De grootste aanbod van meubelen in omstreken!
Back to Top