Slaapcomfort voor een goede nachtrust

De kwaliteit van de dag wordt bepaald door de kwaliteit van de nacht. Zonder een goede nachtrust staat u niet fris, vitaal en vol energie op. Een derde van ons leven brengen we slapend door; het is dus de moeite waard om even stil te staan bij de keuze van een nieuwe bodem en matras.

Zowel bij Auping als bij Lattoflex zijn heel wat studies voorafgegaan aan de producten die momenteel op de markt zijn.

Kiest u voor Auping, dan zorgt de veerkrachtige spiraalbodem samen met de matras voor een optimale ondersteuning voor uw lichaam. Bodem en matras zorgen voor voldoende ventilatie. Zo wordt u 's morgens wakker in een schoon en fris bed.

Lijkt een lattenbodem voor u de aangewezen bedbodem, dan kan u er van op aan dat Lattoflex voor u de beste bodem ontwikkeld heeft. Lattoflex garandeert u op elke bodem een mooie, rechte houding van de wervelkolom. Hierdoor wordt uw rug zo weinig mogelijk belast.

Lattoflex perfectioneert zijn lattenbodems voortdurend en trekt die lijn door in de matrassen. De combinatie van lattenbodem en matras zorgt voor een comfortabel en behaaglijk gevoel.

Meubelen De Sutter breidde de laatste maanden de afdeling boxsprings gevoelig uit. In stof of kunstleder, met houten of metalen poten. Op 90 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm, 200 cm breed, de keuze is aan u.

Ervaren verkopers vertellen u tot in het detail hoe de boxspring in elkaar zit. Verstelbaar of vlak, met hoofd- en voetbord of helemaal zonder, uw boxspring kan samengesteld worden zoals u hem gedroomd heeft.

Het personeel van Meubelen De Sutter levert het gratis bij u thuis! Het beloven aangename jaren te worden op een nieuwe boxspring. Kom kijken en laat u vrij adviseren bij Meubelen De Sutter.

Lakebos zorgt in het slaapgebeuren voor de finishing touch: slapen onder een echte dons is een volstrekt unieke beleving. De donsdeken koestert u en beschermt u tegen de kou. De duizenden donsjes van de donsdeken van Lakebos zorgen samen voor een nooit geziene isolatie en klimaatregeling.

Een synthetisch dekbed van Lakebos is dé oplossing voor die gevallen waar dons uit den boze is. Het is gemaakt met de natuur als voorbeeld, met dezelfde waarborg en met een even onberispelijke afwerking als de donsdeken.

Daarnaast vindt u bij ons een uitgebreid assortiment aan hoeslakens, dekbedovertrekken en hoofdkussens van de betere merken!

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.

   


  • Frederik V
    03-05-2017 16:09
    Uitstekende service
  • dwayne d.
    05-11-2015 11:09
    De grootste aanbod van meubelen in omstreken!
Back to Top